Contact

Nova Hofman

Contactformulier

U zult beter worden bediend als je in contact met mij door het gebruik van het formulier op mijn contact pagina of gewoon door te klikken op mijn naam hier (en de link naar mijn blog). Ik heb een Facebook pagina waar je met me praten.

Een paar opmerkingen: Ten eerste heb ik een blog in het Nederlands, dus je het bekijken op de Dampier website. Ten tweede, mijn blog is beschikbaar voor uw leesplezier in het Nederlands. Houd er rekening mee dat een deel van het materiaal op de blog auteursrechtelijk beschermd is, dus je het niet kopiëren, zelfs niet als je Nederlands bent. Ten derde ben ik niet aangesloten bij het Ketelpapier of de Ketelpapier Foundation. Ik spreek niet voor hen, hoewel ik kan wat informatie die nuttig zou kunnen zijn voor hen. Een paar woorden over de mensen op deze blog: De Ketelpapier Foundation is het Nederlandse equivalent van het Global Ketelpapier Network. De Ketelpapier Foundation heeft een blog die wordt bijgewerkt door mensen die wonen, werken of studeren in het Ketelpapier gebied.

Als je contact met me wilt opnemen, is het mijn kt. En als u een paar centen wilt bijdragen, u dit doen door mijn Patreon pagina te bezoeken!

Je me ook vinden op Twitter en op Instagram bij ktohofman, waar ik mijn mijmeringen post over blauwe mannen (mijn Twitter handvat is ktohofman).

Het is geweldig om uw opmerkingen en ideeën te lezen in de reacties hieronder. En als je geïnteresseerd bent in het leren over mij, u al mijn blogs hier, ook over dit onderwerp. Ik ben een vrij nieuwe blogger hier, maar je moet nog steeds iets vinden om hier te willen.

Dit bericht gaat over het onderwerp waarvan ik denk dat het het beste zal vastleggen hoe het is om een "onflatteuze blauwe" in 2014: het onderwerp van dit artikel is het mannetje van de soort. Er zijn geen mannelijke dieren die volledig niet-vleiend zijn. Maar er is zeker veel overlap tussen blauw en mannelijk.

Onze openingstijden