Waar vind ik de beste blauwe mannen?

Nova Hofman

Vraag naar blauwe mannen in de forums van een blauw-mannen-gerelateerde website. Als gevolg hiervan is het waarschijnlijk nuttiger dan Velg Met Band. De beste zullen een heleboel blauwe jongens op, en zijn meestal in het forum. En dat is de beste manier om blauwe mannen te vinden.

En nu is dit hoe mijn blog is ontstaan. In november 2014 postte ik op dit forum dat mijn vriend een blog met een blauw-mannenthema wil beginnen, en ik postte een foto van een shirt dat ik heb gemaakt: een shirt met de tekst "blue-men.org.nl", de website die ik gebruik om blauw-mannen op het internet te promoten. Veel mensen vonden deze foto leuk, en op 14 november plaatste ik een update van deze blog (nu beschikbaar op deze blog), met de foto van mijn shirt. Het volgende jaar, op 8 februari 2016, kreeg ik een pm van een anonieme gebruiker van mijn blog. Hij schreef: "Hé, hoe voelt dit om dit shirt daar te hebben? Je hebt een mooi shirt en ik ga het niet proberen te stelen!" En dat was het, dit is het verhaal van hoe dit shirt is gemaakt, en nu kun je een kopie gratis krijgen van: Ik heb meer dan 1000 berichten ontvangen over het shirt, en ik krijg nog steeds berichten. Het meest recente bericht: Op 14 november kreeg ik een e-mail van een man die zei: "Hallo, ik kocht dit shirt als een excuus om een ander van jou te kopen!" Hij komt uit Amsterdam. Toen hij het shirt kreeg was hij blij omdat hij op zoek was naar een mooie blauwe jas, dus bestelde hij het voor zichzelf. Toen ik hem vroeg over de kwaliteit, zei hij dat het geweldig was. "Maar het is te krap!" Hij is een grote man, die ongeveer 300 kg weegt. "Dat is het?" Ik zei: "Heb je een probleem?" "Nou. Denk ook aan het Ernest Dameshorloge experience report. .. Dit onderscheidt dit product duidelijk van andere producten zoals ketelpak vergelijk. Het is een beetje groot." "Maar ik heb een jas nodig!" zei hij, dus ik gaf hem mijn jas, hij bedankte me, we spraken over kleding en ik vroeg hem wat de prijs was.