Wat zijn de nadelen van blauwe mannen?

Nova Hofman

De nadelen zijn dat je wat harder moet werken om blauwe mannen te vinden, en de blauwe mannen kunnen er heel anders uitzien. In deze blog wordt ook gekeken naar de sociale gevolgen hiervan. Ik ben altijd verbaasd over hoeveel mensen, vooral vrouwen, niet beseffen dat blauwe mannen kunnen heel anders zijn dan de rode mannen van dezelfde kleur, en dat ze kunnen uitzien als iets. De volgende twee blogposts gaan over enkele van de meest voorkomende en extreme voorbeelden van blauwe mannelijkheid in Nederland. In het eerste artikel deel ik enkele feiten over het blauwe manisme, met een focus op de Nederlanders, en dan schrijf ik een kort artikel over rood manisme en witte mannen.

Dit artikel is een fragment uit de blog 'Huit van de kand' ('Blauwe mannen in Nederland'), die door mij wordt gehost. Ik zou blij zijn om uw hulp te hebben bij het bewerken en beantwoorden van deze blog post als u geïnteresseerd bent. Bekijk de Bikini Grote Cupmaat review. Het zou echt interessant zijn om de ervaringen van anderen te horen. Het tweede artikel gaat over blanke manisme, en de laatste post gaat over rode manisme. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere producten zoals ketelpak vergelijk. Alle opmerkingen en vragen moeten hier gaan, of als u wilt reageren op de tweede post kan ik altijd gebruik maken van het e-mailadres vermeld op mijn profiel. Huit van de kand Ik ben een jonge Nederlandse vrouw die net naar Nederland is verhuisd en constateerde dat veel mensen een probleem hebben met blauwogige mannen. Mensen vragen me over mijn blauwe ogen (meestal een compliment, maar soms een grap) en ik heb geen idee waarom. Het is een raar ding om het licht van een jonge blauwe eyed man te zien in het oog van een vrouw. Waarom? Ik denk omdat het niet gebruikelijk is dat een vrouw blauwe ogen heeft. Blauwogige mannen worden gezien in de kunst, de media, en een heleboel plaatsen waar mensen denken van een man als een kind, een jeugd, of een man. Als ik blauwe ogen mannen zie, denk ik aan kinderen, want dan voel ik me het meest op mijn gemak bij hen. Wat is er met mijn blauwe ogen? Misschien heb ik geen blauw in me? Misschien is het blauw te sterk voor mij? Of misschien ben ik een bad-ass, en ik verdien het om blauwe ogen te hebben. Daar moet ik naar kijken. Hier zijn een aantal dingen die ik wel weet: ik drink graag bier. Ik hou niet van drank, maar het maakt een goed drankje, en ik geniet van een glas rode wijn, waar ik van hou. Maar dat is alles.

Ik heb veel respect voor mensen met blauwe ogen.